Sūrusis spragėsių meniu
Tikras iššūkis nustebinti tuos, kurie nemėgsta saldžių spragėsių. Ir mes jį drąsiai priimame. Spraginti kukurūzai – gardūs, sotūs ir turintys nemažai mums būtinų skaidulų. Tad tai tikrai puikus užkandis. O kai jį pagardini savo mėgstamu skoniu – jautiesi pamaloninęs ne tik skrandį, bet ir gomurį…
Nemažo gerbėjų būrio susilaukia spragėsiai su skirtingais sūriais. Sūris ir spragėsis – netikėtai harmoningas ir, ką čia slėpti, tieisog tobulas derinys. Mūsų mėgstamiausi – su čederio sūriu, nors ne mažiau garbiname ir spragėsius su bekonu ir sūriu, nacho su sūriu, baltojo čederio ir Italijos įkvėptus parmezano su česnakais.
Ir tai dar ne viskas… Prieš akis sunkioji artilerija, pasirengusi nustebinti dar išraiškingesniais skoniais bei aštriais įspūdžiais. Spragėsiai su grietine ir česnakais, su krapais, medumi ir garstyčiomis tęsia klasikinių skonių tradicijas. Barbekiu, picos, bekono skonio, taip pat ir spragėsiai su druska ir actu jau kilsteli skonio potyrius į aukštėlesnį lygmenį. O spragėsiai su kajeno pipirais, „Hot & Spicy”, „Ranch” bei „Buffalo Breath” susprogdina tikrą skonio bombą ir tą kuklų, paprastą spragintą kukurūzą pakylėja į gurmaniško užkandžio lygą.
Tikime, kad šis meniu nėra baigtinis ir kartu su jumis mes jį dar pildysime ir pildysime. Tačiau pažadame vieną – jame neatsiras vietos transriebalams ir produktams su GMO. Mūsų misija – tik tai, kas tikra…, tikri prieskoniai, tikra druska, tikri skoniai.